Pirate Storm kalózos játék – ajánló

A kalózos filmek, játékok mindig nagy sikernek örvendtek, így az egyik legnagyob online játéküzemeltetőnek, a BigPointnak a játéka, a Pirate Storm is tömegeket vonz.

A Pirate Storm világában kalózként kell fejlődnünk, miközben NPC hajókat, szörnyeket írtunk, valamint más játékosokkal csatázunk tengeren, arénában, vagy szigetek fosztogatásakor. Gyűjtögetéssel egyre jobb hajókat és egyre jobb felszereléseket vásárolhatunk akár ingyenesen játszva is, azonban van arra is lehetőségünk, hogy pénzt befizetve gyorsabban, könnyebben fejlődjünk fel.

Az ingyenes, online játékokat sokszor éri az a kritika, hogy a felépítésük miatt igazából csak a fizetős játékosok tudják élvezni, az ingyenesen játszók csak golyófogóknak, vagy tölteléknek vannak. A Pirate Storm esetében (hasonlóan más átgondolt üzletpolitikájú játékokhoz) nem teljesen van így. 1-2 apró kényelmi funkció kivételével gyakorlatilag mindent el lehet érni a játékban befizetés nélkül is.

Grafikáját, játékmenetét tekintve az egyik legjobb kalózos játék, amit lehet találni. Szinte megszámlálhatatlan számú hajók közül választhatunk (bár a legjobbak csak eventeken elérhetőek), harc közben az ágyúk mellett sok más eszközt is segítségül hívhatunk a győzelemhez, így nagy szerepe van a taktikának is benne, nem csak a nyers erőnek.

 

Szólj hozzá!