A legnagyobb számban eladott játék Playstation 4-en

A Playstation 4 2013-ban jött ki, és a közvélemény szerint nem csak, hogy tanult a PS3 hibáiból, hanem még magasan túl is szárnyalta a legnagyobb konkurensét, az Xbox-ot.
A siker már öt éve töretlen, és bár a PS-től megszokott módon viszonylag sokat kell várni arra, hogy kijöjjön végre egy-egy kedvencünk folytatása, viszont minél többet várunk, annál biztosabb, hogy egy rendkívül igényes játékot kapunk majd a kezünkbe. Talán ez a hosszas várakozási idő, azaz amíg mindenki izgul, és utána a garantált minőség az, ami ekkora sikert eredményez a játékforgalmazónak. A Playstation 4 legnagyobb példányszámban (8.7 millió példény) eladott játéka a 2016-os Uncharted 4: A Thief’s End volt, melyet a Naughty Dog fejlesztett ki a PS 4-re.
A játéknak a korábbi részeit (beleértve a spin-off epizódokat is) PS3-ra adták ki. A játék főhőse egyébként Nathan Drake, akinek ereiben Sir Francis Drake vére csörgedezik. A főhős, ahogy felmenője is, kalandor, kincsvadász, a játékok során az ő életét ismerhetjük meg, egészen a hányattatott gyermekkorától, a különféle kalandokon át odáig, amíg ismét viszontlátja a bátyját.

Szólj hozzá!