Helyszíni kárfelvétel Budapesten maximális ügyintézéssel

karszemleNincs is annál bosszúsabb, mint egy váratlan koccanás. Senki sem számít rá. Azonban a kezdeti sokkhatások után jön sok esetben a fekete leves. Mit is kell tenni ilyenkor?

Milyen baklövéseket követhetünk el, ha a helyszínen nem megfelelően járunk el? A biztosítási kárfelvétel fogalmát maximum az újságokban olvasta csak?

Míg nekünk mindennapjaink részét képezik a roncsolódott autók látványa, Önnél csupán rémálmainak egyik beteljesülése. Pedig a 2014-es évet tekintve csak Budapesten összesen több mint 2500 balesetet regisztráltak, mindezt a KSH adatai szerint. Műhelyünk immáron több mint 40 éve a teljes körű biztosítási ügyintézés színhelye. Helyszíni kárfelvétel Budapesten mindenféle túlzás nélkül nálunk valósul meg a legszakszerűbben. Bisnode A tanúsítvánnyal rendelkezve a megbízhatóságról is számot tudunk adni.

Mi szükséges, hogy Önnél legyen a kárszakértő szemlénél (kárfelvételnél)? Hogyan kell kitölteni a balesetei bejelentő lapot? Mi a helyzet akkor, ha mozgásképtelen a járműve?

Higgye el, ahhoz hogy minél előbb kulcsrakészen kézhez kaphassa autóját, és a biztosítókkal se üsse mega bokáját, szakszerű segítségnyújtásra van szüksége. Megfelelő tanácsokra, és a megfelelő időben a megfelelő cselekedetek végrehajtására! A helyszíni kárfelvételen is sok múlik.

Biztosítási kárfelvétel intézése szakszerűen, Önnek csak a kárbejelentést kell megtennie. Közúti baleset alanya lett? Nem tudja, mit kell tennie? Olvasson bele jótanácsainkba itt!

Szólj hozzá!