Daruzással a kivitelezések sikeréért és a nyugalmas projektekért

A nagyméretű elemek, azok szállítása, emelése egy építkezés során szinte mindennapos. Azonban ezek épségben történő mozgatása már nem olyan egyszerű.

A szerkezetfelépítés során pedig kivitelezőként a daruzási feladatok megoldása csak egy a sok közül. Mi a megoldás?

A nehezebb terhek projektről projektre megnehezíthetik a dolgát. Önrakodós autókra van szüksége. Olyan eszközökre, melyek képesek a helyére tenni bármit. Legyen az egy pár kg-os vagy akár 14 tonnás elem. Megfelelő szaktudással rendelkező szakemberek azonban az építkezések, felújítások kiszolgálásában részt véve hatalmas terhet vehetnek le a válláról!

Milyen daruzási eszközök állhatnak a rendelkezésére?

Gólyadarus autók vagy toronydaruk, melyek sok esetben a darukra szerelhető emelő kosárral is rendelkeznek, így a magasban végzendő munkáknál is helyt állnak. Egy fakivágás, vagy vezetékszerelés nem okoz problémát a számukra.

Építkezéseknél, felújításoknál egy autódarura is célszerű gondolni. Hisz az építkezések során a terhek emelése, azok süllyesztése vagy vízszintes mozgatása egy autódaruval könnyedén megoldható.

Hol lehet szüksége daruzási munkákra? Hogyan könnyítheti meg a daruzás a kivitelezést? És hogyan kerülje el a projektek elhúzódását? Olvassa el cikkeinket a fenti linkekre kattintva!

Szólj hozzá!