Az ősz legjobban várt játékai

Idén ősszel valóságos dömping várható az elektronikus játékok piacán. A legnagyobb fejlesztők és kiadók versenyeznek a vásárlók pénzéért. Íme azok a játékok, amelyeket a legnagyobb várakozás övez:

Grand Theft Auto V – GTA 5

A Rockstar által fejlesztett játék a bűnözők világába kalauzolja a gamereket. Látványvilágban felülmúlja az eddig ismert játékokat, de talán nem is csoda, mivel a megjelenés előtt álló konkurens játékokat csak profizmussal lehet legyőzni. Az új trailerben bepillantást nyerhetünk a játéktérbe, elemekbe, játékmenetbe. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a trailer tovább fogja fokozni a várakozást.

Battlefield 4

A sorozat eddigi részei már eddig is az FPS játékok egyik vezető képviselőjévé tették a Battlefieldet. Az új, Battlefield 4 ráadásul mind játékmenetben, mind grafikai megoldásokban, látványvilágban felülmúlja az eddigi összes FPS játékot. Ennek köszönhetően biztosak lehetnek a fejlesztők a sikerben. A játék az összes felkapott platformon elérhető lesz, de az új generációs konzolokra külön extrákkal (és valószínűleg még szebb látványvilággal) is készülnek a fejlesztők.

Vélemény, hozzászólás?