Vásároljon textíliát a babaszobába!

A kisbabák kényelme a legfontosabb egy babaszobában, az, hogy egy békés, vidám és pihe-puha helyiségben ébredjen a baba. Ehhez a legkedvezőbb az, ha ezen célból is megfelelő baba textília kínálatunkból válogat, melyek nem csak anyagukban pihe-puhák és bársonyosak, hanem még mintájukat tekintve is vidámak, és álomba ringatóak.

A Mamilla bababolt egy olyan babák számára kifejlesztett szaküzlet, mely maximálisan figyelembe veszi a kisbabák és a szüleik igényét is. Minden termékünkkel arra törekszünk, hogy ezt az időszakot ne csak a legszebb időszakként éljék meg a szülők, hanem egy olyan korszaknak is, mely során a körülményekhez képest a lehető legkevesebb nehézségük volt.

Textília kínálatunkban babáknak kifejlesztett játszószőnyegeket is találnak a szülők, melyben a kisbaba akár órákig is ellehet, és az sem probléma, ha közben elalszik. A babafészkeket pedig ha a kiságyba fektetjük, megoldódik a kemény ágyszélek kipárnázása is. Kínálatunkban természetesen találhatóak kispárnák, takarók, lepedők is, mely minden anyuka álmai, hiszen álomba illő kislányos és kisfiús mintákat talál köztük az, aki ellátogat hozzánk. Pluszban pedig még dizájnos textil előkéket is árulunk, melyet a kicsi énünk biztosan megirigyelt volna.

Szólj hozzá!