Nagy dobásnak ígérkezik a Watch Dogs

Az Ubisoft nevéhez már számtalan nagy sikerű elektronikus játék köthető, hogy csak néhányat említsünk: Assassin’s Creed, Splinter Cell, Rayman. A cég most úgy tűnik újabb nagy dobással készül, egy utópisztikus, Orwelli témájú játékkal, a Watch Dogs piacra dobásával igyekszik vásárlásra buzdítani az elektronikus játékok kedvelőit. A kereskedőknél már adható le előrendelés a játékra.

A Watch Dogs egy sandbox típusú játék, amely olyan társadalomban/korban játszódik, ahol egy kis számú ellenálló mozgalom küzd a totális kontroll ellen. A küldetések látványvilága, grafikája és a sandbox szabadsága mind felső kategóriás játékot ígér, amelyre érdemes lesz benevezni. A játék megjelenésével kapcsolatos várakozások már most a legjobban várt játékok közé emelte a Watch Dogs-t.

A legújabb hírek szerint a játék magyar felirattal is elérhető lesz, így az angol nyelvből gyengébbek számára is élvezhető lesz. A Watch Dogs előrendelés a legtöbb kereskedőnél prémium tartalmakkal, vagy egyéb kedvezménnyel jár.

 

Vélemény, hozzászólás?