Egy sokoldalú reklámeszköz: bemutatkozik a molinó!

Az egyik legidőtállóbb, legnagyobb méretben kivitelezhető, szabadban és beltéren egyaránt bevethető offline reklámeszköz a molinó, azaz a reklámponyva. Mérete, UV-állósága, a szélsőséges időjárási viszonyoknak is ellenálló anyaga és kivitelezése miatt értelemszerűen első sorban kültéri használat esetén jön szóba a molinó készítés. Ennek ellenére rengeteg helyen használhatjuk: a molinó nagyon jól alkalmazható az üzletekben, kiállítási helyszíneken, kül- és beltéri sportrendezvényeken, zenei rendezvényeken, választási helyszíneken is.

Dacol hóval, faggyal, napsütéssel

A molinó gyártás legnagyobb előnye kétségkívül az időjárásállóságban rejlik, hiszen szakszerű kivitelezés esetén ellenáll a legkeményebb mínuszoknak, szélnek, viharnak, esőnek, UV-sugárzásnak. A molinó nyomtatás megéri a befektetést, hiszen a molinó gyártás során olyan vízlepergető, UV-álló PVC-t használnak, ami tartósan megőrzi a rányomtatott grafika élénk színeit.

Ha ezzel a látványos reklámeszközzel szeretnénk erősíteni kampányunkat, a kivitelezéshez is mindenképpen kérjük szakember segítségét, és a molinó nyomtatás egyeztetésekor mindenképp gondoljunk a kihelyezés módjára is. Az ún. konfekcionálás során a plakátnyomda méretre vágja a molinót, és igény szerint visszahajtott bújtatót alakít ki a molinó szélein, ringlizést (ponyvakarikázást) készít. Ezek segítségével színes molinónkat keretre vagy zsinórokra feszíthetjük vagy akár lógathatjuk is.

Még egy érv a molinó készítés mellett: rugalmas felhasználhatóság

A molinó kihelyezésének, szerelésének módját természetesen az is meghatározza, milyen méretekben és milyen helyszínben gondolkodunk. A molinó méretét illetően gyakorlatilag óriási felületekben gondolkodhatunk. Nem véletlen, hogy a legelterjedtebb reklámeszközök közt tartjuk számon, ha közterületi hirdetést szeretnénk kihelyezni, hiszen nagyon jól rögzíthető épületekre is.

A kisebb, néhány méteres felületek esetén, kiállításokon, rendezvényeken is érdemes átgondolni a PVC molinó alkalmazását. Rugalmas elhelyezési lehetőségei, könnyű hordozhatósága, egyszerű tisztíthatósága miatt akkor is szóba jöhet, ha ugyanannak a kampánynak több turnéállomása, helyszíne is lesz (sajtórendezvények, fesztiválok, workshopok).

 

Szólj hozzá!