Mesés keleti ajándékok szaküzlete

Ha ajándékboltot keresünk, akkor eredeti, különleges dolgot szeretnénk adni annak, akinek szánjuk. Sajnos a legtöbben unalmas, semmire sem igazán jó, de azért cuki, vagy elegánsnak tűnő tárgyak mellett döntenek, pedig lehetne izgalmas és mesés meglepetést is okozni. A Karmaguru Tibetshop a különleges keleti lakberendezési tárgyak és ajándékok szakértője.

Hogyan érdemes ajándékot választani?

Ha valaki betér hozzánk, akkor szinte soha nem fordul elő az, hogy ne találna valami olyat, amivel széles mosollyal az arcán menne el. Mi azokra specializálódtunk, akik a különlegességet keresik, vonzódnak a természethez, lelkesek, nyitottak, sőt megkockáztatom, egyfajta egzotikumot, spirituális többletet is várnak. Ezzel együtt aki a szépet, békéset, harmonikusat keresi otthonába, nálunk az is megtalálja azt, amit keres.

Lakberendezési és ajándékboltként főleg olyan dolgokat találsz nálunk, melyek az otthonodat teszik szebbé. De emellett füstölők, hangtálak, ékszerek, falidíszek, sőt könyvek és ruhák is vannak. Ha ajándékot keresel valakinek, akkor az a legjobb, ha a kedvenc színét ismered, hiszen itt minden színpompás, különleges.

Az ajándékozás mindig a megajándékozottról szóljon. Inkább legyen kisebb, vagy kevésbé drága, de adjon valami olyan megfoghatatlan pluszt, ami kapocsá válik a két fél között. Mert jó kapni és jó adni is.

Honnan jönnek a termékek?

A dolgaink nagy része saját import egyenesen a készítőtől Nepál, India, Thaiföld, Burma legszebb darabjaival kedveskedhetsz ajándékba, vagy akár csak saját magadnak is.

Az a tapasztalatunk, hogy akár csak 1-2 hangsúlyosabb elem képes megváltoztatni a szoba hangulatát, keletiesebb, békésebb lesz egy nagy faragott elefánt, vagy Buddha szobortól, vagy ha a falon egy gyönyörű, kézzel festett selyemképet, vagy aprólékos fafaragást tart valaki, az személyesebbé teheti.

Ha semmi ötleted sincs

Textíliáink közük a selyem és brokát terítők, ajtófüggönyök, vagy ülőpárnák a legkedveltebbek – ezeket jó ajándékba adni, mivel szinte bármilyen lakásban megállják a helyüket. Kisbútoraink kézzel faragott távolkeleti remekművek és tényleg nem foglalnak el sok helyet.

 

Ha elbizonytalanodtál, hogy akinek vinnéd, az vajon örülne-e neki, vagy semmi jó ötleted nincs, akkor látogass el hozzánk a Karmaguru webshopba, vagy gyere el személyesen hozzánk Budapesten a Rákóczi út 26-ba az Urániával szemben. Nézz körül, biztos hogy megszólít valami és az lesz az igazi ajándék szülinapra, esküvőre, névnapra, évfordulóra, vagy csak úgy.

Szólj hozzá!