Nyárbúcsúztató Veszprémben

Gyere a parkba! címmel búcsúztatják egy héten keresztül (augusztus 26-31-ig) a veszprémiek a nyarat a Városi Művelődési Központ-nak köszönhetően.

A programok között sportos, humoros és művészeti jellegűek egyaránt találhatóak, így bárki megtalálhatja a neki tetszőt.

A hétfőn esti programok között a Golding Táncsport Egyesület, Arany Timi és a HEMO Winner Versenytánc Egyesület lép fel a művelődési központban, végül pedig operettműsor várható. Keddi programként stand-up comedy est Lorán Barnabás (Trabarna), Somogyi András és Orosz György közreműködésével, szerdán a Free Dance Tánccsoport, a HEMO Modern Táncműhely és az Arco Dance Akrobatikus Rock And Roll Sporttánc Egyesület várható a fellépők között, este pedig sor kerül Halas Adelaidának, a Petőfi Színház művészének musical-műsorának az előadására – közölték a szervezők.

Csütörtök délután sem fognak unatkozni, az oda látogatók, ekkor ugyanis fotókiállításnak és a Veszprémer Klezmer Band koncertjének ad helyet a VMK. Pénteken délelőtt tíztől ki lehet próbálni egy óriás labirintust, logikai és ügyességi játszóházat, harci püfölőt, óriás malomjátékot, sőt fakanál-hokira is sor kerül. Pénteken még 16 órakor kezdődik a Mazsola és Tádé című előadása az Ametist Bábszínháznak, az idősebbek számára pedig Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész triója ad koncertet.

Szombat esti záróprogramok: folklórparádé, a Veszprém-Bakony Táncegyüttes és a Zagyva Banda fellépésével, majd táncház Kovács Norbert “Cimbi” vezetésével.

Forrás: MTI

Vélemény, hozzászólás?