Milyen szolgáltatásokat vállal egy iPhone szerviz?

Nagyjából három fő kategóriába lehet sorolni azokat a szükséghelyzeteket, amelyek miatt az Apple készüléktulajdonosok valamely iPhone szerviz szolgáltatását igénybe veszik. Egyrészt vannak a leggyakoribb és egyúttal legégetőbb helyzetek, például egy képernyő vagy akkumulátor probléma.

Másrészt vannak az okostelefonok szoftereivel összefüggő problémák, amelyek kevésbé rendszeresek, de komoly segítséget jelentenek a kevésbé járatos felhasználók számára. Harmadrészt fontos kihangsúlyozni, hogy az iPhone szervizek egyben üzletként is funkcionálnak, ezért az alkatrész és kiegészítő vásárlás szintén jelentős tételt jelent a forgalomban. A továbbiakban készítettünk egy összefoglaló listát azokról a konkrét javításokról, szolgáltatásokról, amelyek a legtöbb iPhone szerviz kínálatában megtalálhatóak:

– Gyári kijelző csere

– Akkumulátor csere

– Vezeték nélküli töltőtekercs csere

– Hátlapi üveg csere

– Csengőhangszóró csere

– Home gomb csere

– Bekapcsoló és némító gomb fólia csere

– Hátlapi kamera csere

– Teljes iPhone felújítása (kijelző + OEM Akkumulátor + hátlap csere és karbantartás)

– Ázott készülékek ultrahangos tisztítása és bevizsgálása

A listán jól látható, hogy manapság már a hagyományos javítási munka nem jellemző az iPhone szervizekben, hanem a helyreállítás többnyire a meghibásodott alkatrész cseréjével valósul meg. Végül érdemes megjegyezni, hogy számos iPhone szerviz valamilyen tartozékot is szokott ajándékba adni a javítási mellé, ezzel fokozva a vásárlói elégedettséget és lojalitást.

Szólj hozzá!