Leselejteznéd régi, elavult televíziód? Tudunk jobbat!

A modern technológia jóvoltából az okostelevíziók egyre megszokottabbnak számítanak. Ezek a készülékek egyaránt képesek fogni a hagyományos csatornákat és az internetet is. Kényelmes megoldást jelentenek mindennapjainkban. Egyszerre használhatjuk őket hagyományos televízióként, valamint hozzáférést biztosítanak napjaink egyik legnagyobb csodájához: az internethez.

Sokan szeretnének beszerezni egyet az oly felkapott okostévék közül. Viszont ezek a készülékek nem túl olcsók, ráadásul le kell előbb selejteznünk aktuális kedvencünket. Van ennek elkerülésére egy kiváló megoldás: a tv okosító. Ez által a hagyományos plazma- vagy LCD-televíziókból villámgyorsan internet- és Bluetooth-kapcsolatra is képes készülék válik.

Miért olyan nagyszerű az okostévé?

Egyrészt teljesen kompakt android kezelőfelületet kapsz. Az interneten és a tv-csatornákon kívül a saját okoseszközeid kijelzőjének letükrözésére is használhatod. Vagyis a mobilunkkal készült fotókat teljes nagyításban élvezhetjük közvetlen eléréssel, sőt a kedvenc zenéinket is azonnal elindíthatjuk a telefonunkról. Ezért okosított televíziónk a kedvenc központi multimédiás eszközünkké válhat. Filmezhetünk, játszhatunk, képeket nézegethetünk, rajzolhatunk, zenét hallgathatunk vagy kamerán beszélhetünk szeretteinkkel tökéletes méretben és minőségben. Sokkal másabb egy nagy felbontású képernyőn élvezni ezeket az egyébként mobilra és tabletra szorított lehetőségeket. A legjobb pedig az egészből: kedvenc filmjeink és sorozataink elérhetővé válnak egy gombnyomásra bármikor. Tűéles felbontásban mozizhatunk együtt a családdal, mialatt azt nézünk, amit akarunk és akkor, amikor mi szeretnénk.

Okosított tévé: költséghatékony és környezetkímélő

Meglévő televíziód felokosítása megkímél egy csomó fejfájástól. Nem kell majd azon agyalnod, hogyan szabadulj meg régi készülékedtől. Az okosító Box vagy Stick kiváló segítséget jelent ebben. Ráadásul mérföldekkel olcsóbb és környezetbarátabb megoldás jelent, mint egy új televízió vásárlása.

Szólj hozzá!