Lámpavásárlás előtt áll? Ezért gondoljon az energiatakarékosságra!

Ön is csak az árat figyeli a lámpavásárlásnál? És tudja, hogy ezzel saját magát fosztja meg a spórolástól. Hogyan spórolna Ön egy drágább lámpával? Nem ellentmondás ez?

Nem az.

Amennyiben csökkenő villanyszámlára vágyik, és nem szeretné a család jövedelmének jelentős részét rezsire költeni, akkor az energiatakarékos lámpák is a „mivel spóroljak listájára” kell, hogy kerüljenek.

A Philips led lámpákkal az otthonának energiafelhasználása jelentősen csökkenthető.

A nagyon kicsi energiafelvétel mellett- melynek köszönhetően akár 80%-kal kevesebb energiát fogyasztanak a hagyományos lámpáknál-számos előnnyel rendelkeznek.

Tíz vitathatatlan tény alapján – ami miatt megéri a Philips LED lámpák mellett dönteni- Ön sem fogja kihagyni őket a vásárlási folyamatból. Ha úgy gondolja, hogy a led lámpák jóval drágábbak a hagyományos lámpáknál, akkor itt az ideje változtatni a felfogáson. Biztos ebben?

Az elkövetkező években mennyi új lámpa vételárát fogja felemészteni és azok energia-takarékossága miként teljesít? Sok lesz a nulla a villanyszámlán miattuk.

A Philips LED lámpák nem drágák, csupán annak tűnnek! A led lámpák kiváló befektetésnek bizonyulnak, és rövidtávon behozzák az árukat!

 

Szólj hozzá!