Festés és a színek

A falak festése terén többféle variációval találkozhatunk Budapest ingatlan választékában. Több olyannal találkozhatunk, ahogy szétnézünk az eladásra, vagy kiadásra kínált lakások között, ahol a falak színei egyenesen hátborzongatóak. A színek rikítanak, a bútorok stílusával teljesen eltérő a dizájn és lényegében semmivel sem hozható összhangba semmi. Ez az egyik véglet. A másik, amikor semmi szín, vagy kis árnyalat sincs a szobában. Bár ez utóbbi bizonyos helyen, lehet előnyös, de ott általában valami egyensúlyozza a fehérséget, mondjuk faberakás, fabútorok, vagy más színű textilek, bútordarabok.
A Budapest forgatagában élő emberek javarészt szeretnék, ha az ingatlan kinézete hasonlítana egyhez, egy lakáskultúráról szóló katalógusból. Ehhez viszont nem feltétlen kell lakberendezőt vagy lakás stylelist-ot hívni. Újságokból, internetről nézzünk pár ötletet és legyünk bátrak színeket vinni a lakásba. De, hogy ne fogjunk nagyon mellé, kikérhetjük egy ismerősünk véleményét a tervvel kapcsolatban.
Budapest az, ahol olyan sok szép, régi építésű ingatlan negyedek vannak. Figyeljünk oda, hogy a nem igen látott részei is ezt igazolják, amennyire lehet!

Szólj hozzá!