Kutyákkal etették meg a modellt

Akár 40 évre börtönt is kaphat Bruno, a Flamengo korábbi kapusa: a Bruno bevallotta, tudott arról, hogy volt barátnőjét (Eliza Samudiót) meggyilkolták, feldarabolták, majd rottweilerekkel megetették.

Bruno Fernandes de Souza mindeddig tagadta, hogy bármi tudomással bírna arról, mi történt a 25 esztendős Eliza Samudióval, aki 2010-ben tűnt el. A testét soha nem találták meg. A 28 éves kapus – akit többen a brazil válogatott kezdőcsapatába várták a 2014-es világbajnokságra – azonban a bírósági kihallgatáson most végre megtört, és beismerte, tudott arról, hogy a modellt meggyilkolták, feldarabolták, maradványait pedig kutyáknak dobták oda.

A vád szerint Bruno bűnös Samudio elrablásának és meggyilkolásának kitervelésében, nyolc bűntársával együtt: köztük van a futballista felesége, Dayane, Bruno egyik unokatestvére, valamint egy korábbi rendőr, Marcos Santos is. A hírek szerint Santos ölte meg a nőt: Bruno végignézte, ahogy az ex-rendőr megkínozta, majd megfojtotta a modellt, akit aztán feldaraboltak, egyes testrészeit rottweilerekkel etették meg, a többit pedig beton alá ásták el.

Az indíték igen egyszerű: Samudio – aki korábban állítólagosan a Real Madridot erősítő Cristiano Ronaldóval is viszonyt folytatott – egy 2009-es “orgián” találkozott Brunóval, és teherbe esett tőle, miután a futballista óvszere elszakadt. A kapus – aki a Flamengót erősítette – arra akarta kényszeríteni a nőt, hogy vetesse el a gyereket, ő azonban erre nem volt hajlandó, és azzal fenyegetőzött, hogy jogi úton csikarja ki belőle a gyerektartást.

Erre nem került sor: Luiz Henrique Romao, Bruno legjobb barátja Rio de Janeiróban, egy hotelben találkozott Samudióval, akit azzal az ürüggyel csaltak oda, hogy a futballistával tárgyalhat az apaság kérdéséről. Belo Horizontéba vitték, ahol, az ügyet vizsgáló detektív szavaival élve, “rémálomba illő” kínzásoknak vetették alá az akkor négyhónapos gyermek számára láttára, majd meggyilkolták.

A modell gyermekét, a Bruninho névre keresztelt fiút a rendőrség Belo Horizontében találta meg: állítólag Bruno felesége, Dayane hagyta ott, Samudio elrablása után. A most hároméves gyermek szerencsére jól van, a meggyilkolt modell szülei nevelik; a DNS-tesztek megerősítették, hogy valóban Bruno az apa.

Egy korábbi tárgyaláson a már említett Romao 15 év börtönbüntetést kapott: ő fizette meg a gyilkosságot elkövető Marcos Santost, aki mintegy 10 ezer euróért vállalta a rémtettet. Santos tárgyalása a jövő hónapban kezdődik; ami Brunót illeti, ő a brazil törvények értelmében akár 41 évre is börtönbe kerülhet.

Forrás: samsungsport.hu

Szólj hozzá!