Helyben a segítség

Sok irodaháznál van lehetőség tárgyaló bérlésre. Sok extrával lehet megtölteni egy tárgyaló helyiséget, de igazán nagy segítség tud lenni az emberi segítség is olykor-olykor. Talán az esetek döntő többségében olyan épületben van kínálva a tárgyaló kiadásra, ahol alapvetően van recepciós és IT szakember, aki nem csak előre képes összepakolni az előre igényelt technikai eszközöket, hanem akár hiba esetén, vagy bármilyen területen segítséget tud nyújtani számunkra. Bizony ahol valamilyen gépek vannak, ott könnyedén lehet bármiféle hibajelenség, nem várt gubanc, de megeshet, hogy olyan személy bérli ki a szobát, aki éppen csak be tudja kapcsolni a laptopját, de a kivetítőre már képtelen rákötni. A lehetőségek sora végtelen, de az ilyen esetekben bizony a telefonos segítség olykor kevésnek bizonyulhat.
Egy recepciós pedig nagy segítséget jelenthet az eligazításban, a később érkező vendégek fogadásában, a minibár és egyéb extrák megfelelő használatának ismertetésében, és lényegében bármiben, amire egy recepciós képes. Nem árt, ha van a házon belül valaki, aki ismeri a járást, de mégsem résztvevője a tárgyalásnak.
De ne felejtsük el a biztonsági szolgálat embereit, akiknek jelenléte nagyobb biztonságot nyújt a megbeszélés teljes idejét tekintve, főleg a mai világban.
Mindezeket tekintve, a tárgyaló bérlés esetén ne felejtkezzünk meg ezeknek az embereknek a fontosságáról.

Szólj hozzá!