Fidesz szerint a bukott baloldal saját személyi ambícióival van elfoglalva

Az MSZP választmányi ülése és a DK kongresszusa ékesen bizonyítja, hogy a bukott baloldal saját személyi ambícióival van elfoglalva – mondta sajtótájékoztatóján a Fidesz szóvivője szombaton Budapesten.

Hoppál Péter véleménye, hogy az MSZP, a DK és az Együtt-PM, illetve ezen pártok vezetői hónapok óta a pozíciók elosztásán marakodnak.
A két szombati ellenzéki pártesemény másik erős üzenete, hogy a baloldalon semmi nem változott. Együtt vannak a hazájukat eláruló szocialisták, a szobordöntögető és erőszakos Bajnai Gordon vezette párt, valamint a szemkilövető Gyurcsány Ferenc és az általa irányított DK – vélekedett Hoppál Péter.
A Fidesz szóvivője hozzátette: Mesterházy Attilának, MSZP elnökének bocsánatot kell kérnie a Tavares-jelentés körül kialakult botrány miatt, amivel álláspontja szerint elárulták és hátba döfték a magyar embereket.
A Fidesz szóvivője szerint a politikai akarat megvan egy következő rezsicsökkentéshez, ám amíg ennek gazdasági feltételeit nem látják, addig ez egy „kérdőjelekkel teli mondat”. Hoppál Péter Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Népszabadságnak adott interjújára reagált, amelyben a tárcavezető elképzelhetőnek nevezett egy újabb rezsicsökkentést a jövő évi választások előtt.
A nagyobbik kormánypárt szóvivője szerint gyalázatos eredmény született a pénteki Hollandia-Magyarország labdarúgó mérkőzésen, ezért ideje lenne a fociszakmának levonnia bizonyos következtetéseket. Amit a Fidesz és a kormány tehet, hogy megpróbálják az országot olyan pályára állítani, hogy az alacsony átlagéletkor és az emberek egészségi állapota elmozduljon a mélypontról: így támogatják a mindennapos testnevelést és a sportintézmények fejlesztését is.

Forrás: MTI

Vélemény, hozzászólás?