Ebből tudhatod, hogy sikeres volt a randi

Az első randik körüli mizéria gyakran nagyobb, mint amekkorára valóban szükség lenne, de tény, hogy sokan nehezen veselkednek neki, és amennyiben sikeresen túl is jutottunk a megpróbáltatáson, még akkor sem lehetünk biztosak a dolgunkban. Vannak azonban olyan árulkodó jelek, amelyek egyértelművé teszik, hogy igenis sikeres randit tudhattunk magunk mögött.

Az egyik ilyen, hogy az egész randi alatt egyáltalán nem voltak kínos pillanatok, amelyekre kellemetlenül emlékeznénk vissza. Ilyen példának okáért a kínos csend, vagy az, ha eltérő véleményetek miatt egy kicsit összekülönböztetek egymással. Egy randin mindkét fél érezni fogja, ha megtalálták azt a bizonyos közös hangot. Ha egy hullámhosszon voltatok mindvégig, akkor biztos lehetsz abban, hogy akárhogyan is alakuljon a kapcsolatotok, a harmónia mindvégig ott lesz köztetek, pláne ha mindehhez még pozitív testbeszéd is társult, például pikáns csipkelődés, néhány kacér pillantás és így tovább. Biztos lehetsz a sikeredben, ha a randi során olyan bizalmas információk is kiderülnek a másikról, amelyeket nem köt az orrára mindenkinek. Ilyenek például, hogy milyen jövőbeni tervei vannak, de az érzelmek őszinte kinyilvánítása is erre utal.

Amennyiben a randi a tervezettnél hosszabbra nyúlt, akkor is biztos lehetsz a sikeredben, hiszen a jó társaságban mindig repül az idő, ezáltal amennyiben szó szerint egymásba feledkeztetek, akkor biztosan reménykedhettek a folytatásban. Megdöbbentő lehet, de a sikert jelöli az is, ha a nő hagyja a férfinek, hogy fizessen! Amennyiben ugyanis felmerül az, hogy a nő legalább a saját részét ki akarja fizetni egy vacsora után, az vélhetően azért van, mert úgy érzi, hogy valamiféle szívességgel tartozik neked, és semmiképpen se szeretne egy idegennek tartozni. Ha a másik hagyja, hogy fizess, tudja hogy később még „visszaszolgálhatja” valahogy.

Forrás: RandiTime.hu Társkereső

Vélemény, hozzászólás?