WWE SuperCard: Küldd be álomcsapatod egy egyedülálló ringbe

A WWE SuperCard egy jópofa, akciódús, kártyás-harcolós játék a szó legszorosabb értelmében. Építs paklit kedvenc WWE-szupersztárjaid kártyáiból, indulj velük különféle mérkőzéseken, és figyeld, ahogy a kártyák a földbe döngölik egymást. Szó szerint.

Mikor az egyes pankrátorok és a tag teamek belépnek a ringbe, szórakoztatják a közönséget, és beleteszik a harcba minden 2D-s papírerejüket. Akár a felső kötélről ugranak, akár az agyonstilizált, nevükhöz köthető egyedi mozdulatokat vetik be, a kártyák tökéletesen megragadják a sportág túlzó jellegét.
A kártyák tényleg ugranak, vetődnek és bemosnak egymásnak.

És a SuperCard névsora elképesztően hosszú: kezdve a régi idők bajnokaitól (Bret Hart, Hulk Hogan, A Szikla) egészen napjaink szupersztárjaiig (Asuka, Kofi Kingston, Becky Lynch, „The Fiend” Bray Wyatt). Face-ek, heelek, akrobaták, kemény bunyósok – mind itt vannak.

Ez egy igazán telített játék a kifejezés legjobb értelmében: csapat a csapat ellen, többféle versenymód, „Fogd a pénzt” kihívások és „A Ring Királya” bajnokságok harminckét játékossal – ennyi bombasztikusan izgalmas tartalom között minden rajongó megtalálja a kedvencét.

Szólj hozzá!