Teszteld zenei tudásod: Versenyezz barátaiddal és ismerd fel a dalokat a Beat The Intro.-ban

Ez a kvízjáték a zenei ismereteket és a reflexeket teszteli, ezért egyaránt igényli a gyors reakciókat és a vájt fület. Nincsenek elmosódott sorok (Blurred Lines), csak helyes válaszok, rossz válaszok, és egy ketyegő óra, ami fokozza a feszültséget.

Minden fordulóban tíz dalt kell felismerned, de csak néhány másodpercet kapsz. Minél gyorsabban válaszolsz, annál több pontot szerezhetsz. Látszólag egyszerű, de amikor tetőfokára hág a feszültség, vajon kétségbeesel (Rolling In The Deep), vagy a plafonon táncolsz (Dancing On The Ceiling)?
Milyen gyorsan ismered fel, hogy melyik szám megy?

Tesztelheted magadat, vagy versenyezhetsz a barátaiddal, de akár véletlenszerű, ismeretlen ellenfelekkel is: a Beat The Intro. többféle játékmódra ad lehetőséget. Minél többet játszol – és minél több helyes választ adsz –, annál több érmét nyersz.

A játékban nyert pénzt az ízlésednek megfelelő új összeállítások, műfajok, korszakok és témák vásárlására fordíthatod. Türelmetlenül várod, hogy mind a tiéd legyen? Fizess elő, és minden felvételhez hozzáférhetsz, sőt garantáltan korlátlan energiaforrást kapsz a játékhoz.

A Beat The Intro. a teljes végigjátszásra biztat, és minden új kihívással rég elfelejtett kedvenceket juttathat eszedbe. Amikor azt gondolnád, hogy a választ csak az Isten tudja (God Only Knows), jön egy ismerős szöveg, beütöd a tippet, és Boom Boom Pow, avagy valaki más hasal el (Another One Bites the Dust)!

Szólj hozzá!