Real Madrid

Real Madrid

A Real Madrid az egyik leghíresebb spanyol fociklub, melyet világszerte nagyon sokan kedvelnek. Magyarországon is rendkívül ismert, nevét kis túlzással csak a ma született csecsemők nem ismerik.

A Real Madrid 1902-es alapítása óta a spanyol élvonal zászlóshajója, még sohasem esett ki az első osztályú nemzeti bajnokságból. A több mint 80000 szurkolót befogadni képes Estadio Santiago Bernabeu station gyakran ünnepelhet telt házas meccseket, főleg a El Derbi Madrilenonak nevezett Atletico Madrid elleni, illetve a El Clasiconak hívott FC Barcalona elleni mérkőzések alatt.

A Real Madrid a világ egyik legértékesebb focicsapata, szakértők szerint a klub értéke több mint egymilliárd euró.

Real Madrid fan shop

A Real Madrid is büszke arra, hogy világszerte több milliónyi ember kel és fekszik a csapattal, ráadásul Magyarországon is az egyik legkedveltebb külföldi csapatnak számítanak.

A Read Madrid fan shop vállalta magára azt a bátor szerepet, hogy a Real szurkolókat autentikus és minőségi rajongói kellékekkel lássa el. A fan shop létrejöttével remélhetőleg elmúlnak azok az idők, amikor az igazi rajongóknak is utcai árusoktól kellett megvásárolniuk a hamisított Real Madrid relikviákat.

A Real Madrid fan shopban számos szuvenír érhető el, köztük mezek, rövidnadrágok, zoknik, trikók, féltrikók, ingek, melegítők és pulóverek, sapkák, sálak és kesztyűk. A kiegészítők között megtalálhatóak a hátizsákok, táskás és tornazsákok, az ágyhuzatok, törülközők és takarók, a poharak és bögrék, az órák és más szuvenírek.

Természetesen nagy a kereslet a zászlókra és plakátokra is, melyek a Real Madrid sálakkal együtt nem hiányozhatnak egyetlen igazi Galaktikus otthonból sem. A Los Galácticos ezekkel a kiegészítőkkel bármikor a közelünkben lehet.

De mi is a legnagyobb álma egy Real szurkolónak? Hát persze, hogy egy eredeti mez. A 2015/2016-os változat a megszokott fehér színben érkezett, vállain a gyártó Adidas csíkjaival, míg mellrészén a logójával. Szintén itt kapott helyet a főszponzor Fly Emirates, ahogy a Real Madrid logója is.

A rajongói kellékekre kisebb összeget szánni kívánó rajongók számára is elérhetőek a királyi kellékek, nekik a Real Madrid póló lehet az ideális választás. A hivatalos negro változat egy fekete színű póló fehér Adidas csíkokkal és Real logóval, míg a fehér verzión egy nagy RMCF felirat olvasható. A fan shop fehér színű hivatalos Real Madrid edzőpólót is kínál.

A plakátokon és zászlókon természetesen a csapat ásza, Cristiano Ronaldo látható, illetve elérhető Real Madrid logós változat is. Ronaldo épp, ahogy ez a legjellemzőbb mozdulat is rá, épp góllövésre készülődik.

A Real gondolt az éjszakai pihenésünkre is, így elérhetővé tette az ágyneműhuzat, illetve párna szettjét, a csapat színeivel. A Real Madrid párna kék-fehérben érkezik, míg a pokrócon egy nagy klublogó látható. Az ágyneműhuzat a Los Blancos felirattal, kék-fehérben elérhető, illetve a logóval egy másik változatban.

Átböngészve a Real Madrid fan shop kínálatát hamar rájövünk, hogy nincs elérhetetlen rajongói álom, ha a Realos szuvenírekről van szó!

Szólj hozzá!