Milyen táblás kerítés típust válasszak?

A hagyományos táblás kerítés

A körlapok, a záródeszka panelek és a tollélű panelek mind hagyományos kerítéspanelek, amelyeket az évek során kellően kipróbáltak és leteszteltek, és megbízható, robusztus kerítéseknek bizonyultak, melyek kiválóak a kertekhez és más szabadtéri terekhez.

A kortárs táblás kerítés

Elegáns vonalaival és dekoratív kialakításával a modern kerítés panelek tökéletesen illeszkedhetnek a kert stílusához vagy kültéri helyiségeihez.

A dekoratív kerítés panelek

Az ilyen típusú kerti kerítések vonzó kiegészítői lehetnek kertjének, gyönyörű hátteret teremtve a telekhatárok számára.

A lécezett kerítéspanelek

A lécezett táblás kerítések tökéletesek barátságos kerthatárként való használatra, vagy kertjük egy részének leválasztására.

A rácsos kerítéspanelek

A rácsos kerítéspanelek tökéletesek egy barátságos és vonzó kerthatár létrehozásához vagy a kert különböző területeinek megosztásához. Ideálisak lehetnek kedvenc hegymászó növényeink támogatásához is.

A záródeszka táblás kerítés

Záródeszka kerítéspanelek masszív függőleges táblákból készülnek, és nagy teherbírású kerettel rendelkeznek, amelyek nagyobb stabilitást és biztonságot nyújtanak a kerítés határainak.

A Feather Edge kerítés panelek

A tollas perempanelek tökéletesek egy masszív kerti határkerítés építéséhez, amely kellő magánszférát és biztonságot nyújt kertjének.

A lap kerítés panelek

Ez különböző méretű és átfedésben lévő kerítéspaneleket is jelenthet. Közös bennük, hogy nyomáskezeléssel és mártással is kezelve vannak.

Szólj hozzá!