Legény- és Leánybúcsús pólók

A leány- és a legénybúcsúk mindig nagyon viccesek szoktak lenni, bár mikor ezt mondom, természetesen nem az olyan katasztrofális helyzetet feldolgozó filmekből indulok ki, mint a Csajok hajnalig.

Általában azzal kezdik az ilyen összejöveteleket, hogy ráadnak a menyasszonyra illetve fiúknál a vőlegényre egy vicces pólót, hogy le se tagadhassa, hogy házasodni készül. Ez rendkívül vicces tud lenni, mivel a házasulandó feleknek nincs beleszólása abba, hogy mit fognak ráadni, így tűrnie kell, hogy a barátai kicsit gonoszkodjanak vele – persze csak poénból.

Jobbnál-jobb nyomtatott pólók várnak a huncut barátokra ilyen téren: például ott vannak a férfik számára készített „Holnaptól papucs vagyok” feliratú felsők, vagy azok, melyek kis piktogramokon ábrázolják a házasság evolúcióját, melyben az asszony az esküvőt követően ostort ragad és átveszi a hatalmat, mely a sírig tart. Hasonló viccesen negatív az a pixeleles, házasulandó szerelmespárt ábrázoló piktogram, mely alatt az a szöveg olvasható, hogy „game over”.

Szólj hozzá!