A 3 legfontosabb szempont, amiért a Tesco munka ideális választás

Talán elsőre úgy tűnhet, hogy egy nagyáruházban dolgozni nem túl izgalmas és változatos dolog. Mégis, ha jobban megismerkedünk Magyarország egyik vezető élelmiszerbolt hálózatának tevékenységével, akkor megbizonyosodhatunk arról, hogy egy Tesco munka kimondottan jó karrierlehetőséggel és fizetéssel kecsegtet. Lássuk, melyek a legfontosabb vonzerők:

  1. Hosszú távon stabil állás

Mivel az élelmiszer kereskedelem legtöbb ágazata egzisztenciális igénnyel bír, illetve jól ellenáll a válságok kihívásának, így az itt dolgozók megélhetése kifejezetten biztonságos. Ez ügyben a Tesco munkának extra garanciája van, hiszen az egyik legnagyobb és legsikeresebben működő vállalatról van szó, amely évtizedek óta sok ezer embernek ad biztos munkát.

  1. Versenyképes, növekvő fizetés

A Tesco munka különlegessége, hogy nem egy személytelen, sematikus rendszerre épül, hanem emberközpontú értékrendre. A vállalat üzleti filozófiájának középpontjában a társadalmi közhasznosság megvalósítása és az emberi jólét növelése áll. Mindez a Tesco munka bérezésében is egyértelműen megjelenik: Fejkvóták helyett versenyképes és ösztönző jellegű fizetéseket nyújt, rendszeres emeléssel, előléptetéssel, valamint kimagasló béren kívüli juttatásokkal (pl. utalványozás, biztosítás, továbbképzés).

  1. Szakmai fejlődés és mobilitás

A Tesco munkák eleve nagyon szerteágazóak, akár az áruházban, akár valamelyik irodában dolgozunk. Emellett a hatáskörök és feladatkörök is gyakran bővülnek, továbbá a munkakörök közötti vándorlás is lehetséges. A cég tudatosan foglalkozik a munkavállalók karrierjének a fejlesztésével, ugyanis hosszú távon elkötelezett és elégedett alkalmazottakat kíván a csapatában látni.

Szólj hozzá!