Sztárok és a luxus ingatlanok

Már megfigyelhettük és hozzászokhattunk, hogy ha valaki celeb a mai világban, annak csaknem egész élete terítéken van. Ezzel, hogy nyíltaknak kell lenniük, szinte elvárásnak tekintik sokan, hogy lakásuk is azt sugallja, hogy itt valaki különleges ember éli életét.

A luxus ingatlanok hát ezért olyan kelendőek köreikben. De az egyszerű emberek is igencsak szeretik nézegetni, „na, milyen kunyhóban él ez?”. Bár irigyeik is akadhatnak bőven azoknak, akik a luxus életformába belekóstolnak.

A sztárok világában is változó az ízlés, így találkozhatunk egy kicsit giccses luxus ingatlan belsővel és egyszerű, skandináv stílust követővel is. Vannak viszonylag kisebb területet elfoglaló hírességek, akik inkább a belső berendezési tárgyakra adtak, és olyanok is akadnak, akik a több hektárt is elfoglalnak házukkal, medencéjükkel, kiegészítő házukkal és óriási füves területeikkel. Vannak világosabb, nagy ablakos házak, és éjjel-nappal romantikus fényű lakások is.

Érdekes módon viszont legtöbbjük bizonyos idő múltával vagy rákényszerülnek luxus ingatlanjuk eladására kapcsolat rendszerük vagy anyagi helyzetük miatt, vagy egyszerűen csak újabb házat szeretnének kialakítani maguknak.

Szólj hozzá!