PotPlayer 1.7.8556 (magyar) letöltés

PotPlayer 1.7.8556 (magyar) letöltés ÚJ!
A Daum PotPlayer egy ingyenesen letölthető, multimédiás lejátszó program, amely Windows PC-re készült. A konkurens szoftverekkel szemben a fő előnye, hogy számtalan beállítási lehetőségünk van, miközben minden audio és videó formátumot képes lejátszani.
Ezt a tudást annak köszönheti, hogy a PotPlayer tartalmaz egy belső kodek letöltő modult is, amely mindig automatikusan frissül, így ennek köszönhetően, soha nem fog meglepetés érni bennünket, ha egy újabb kodek verzióval készült filmmel vagy videóval találkozunk.
A PotPlayer számtalan formátumot támogat, köztük az AVI, WMV, MKV, MOV, MP3, MP4, OGG, WebM, VOB, MPEG1, MPEG2, FLV, CUE, WAV, WMV, stb …
Ez a verzió már támogatja a nagyfelbontású filmek lejátszását is, így kiváló minőségben élvezhetjük a 3D-s, 4K és UHD által nyújtotta fantasztikus, valósághű képet.

Ami a magyarul is tudó, PotPlayer rendszerkövetelményét illeti, úgy az megelégszik egy 1,5 Ghz-es processzorral, 512 MB RAM-mal és egy 64 MB memóriával rendelkező grafikus kártyával valamint 60 MB tárhellyel.

Tulajdonságok:

A lejátszó felülete cserélhető
Online Stream tartalmak lejátszása
Könnyen testre szabható felület
Lejátszási listák létrehozása
Beépített hangszínszabályozó (Equalizer)
Feliratfájlok kezelése
Félbehagyott/megszakadt (Torrent letöltés alatt álló) videók lejátszása
Kép és hang rögzítése
Blu-Ray támogatás
Direct3D9 Ex Flip Mód támogatás

A hivatkozó link: https://www.ujletoltes.hu/2345-potplayer-1-7-8556-magyar-letoltes.html

Szólj hozzá!