Az egyik leggyakoribb fóbia nálad is?

Jól jön az asszisztens köpenye, amikor a fúróval célba veszik a lyukas fogadat. Már a fogászat kifejezés puszta tudata a naptáradban félelemre ad okot? Hallottál már az altatásos fogászat előnyeiről? Mi, hogy ilyen is létezik?

Az ember két ok miatt fél a fogorvostól, vagy azért mert még sosem járt nála, vagy azért…kitalálod a mondat végét?

Az emberek nagyobb hányada retteg a fogászattól, és a fogorvosi széktől. Ha te nem vagy épp egy rettenthetetlen hős, valószínűleg neked is görcsbe rándul a gyomrod a fogászati rendelőben várva!

Mikor is voltál utoljára fogorvosnál? Milyen tünetetekkel is szoktad felkeresni?

A fogorvos-fóbia egy népbetegség, azonban régen csak a fogászat kerülése tudott megóvni a kellemetlen szituációkból, ma már az altatásos fogászat előnyei miatt nem kell lemondanod az egészséges fogsorról. Különösen, hogy később a „fogászatkerülésnek” csak súlyosabb következményei lesznek.

Mit lehet altatásban kérni manapság? Hogyan kell elképzelni az altatásos fogászat gyakorlati lépéseit? Hol találsz Budapesten ilyen lehetőséget?

Az altatásos fogászat a megoldás a félelmedre, ha te is fogászat-fóbiában szenvedsz! Kényelem és stresszmentesség. A fájdalommentes fogászati ellátás már hétköznapinak számít.

Vélemény, hozzászólás?