ATV quad gumi típusok összehasonlítása egy helyen

Ha összehasonlítaná egymással a különböző quad gumi típusokat, akkor az akciosgumi.hu linkre kattintva ezt könnyen megteheti. Magyarországon egyre népszerűbbek a Quadok, hiszen sokan szabadidejükben akár a hegyekbe is szerveznek kirándulásokat. Mivel itt az ősz, így elérkezett a nagy quadozások időszaka is. Mielőtt útnak indulnánk minden esetben ellenőrizzük le az abroncsok minőségét, hiszen fontos, hogy biztonságos túrát tegyünk barátainkkal, ismerőseinkkel.

Az akciósgumi webáruházban össze lehet hasonlítani a különféle abroncsokat. A termékek ismertetőjét alaposan olvassuk át és csak olyan abroncsot vásároljunk, amiről tudjuk, hogy minőségi. A quadoknál erre nagyon oda kell figyelni. Gazdaságosság szempontjából pedig fontos, hogy olyan legyen az abroncs, ami egy használat után nem kopik el olyan mértékben, hogy használhatatlanná váljon. Akik most szeretnének abroncsot vásárolni igyekezzenek, hiszen jelenleg közel 50%-os akciós árakon kínálják a quad abroncsokat. Ha a webáruházból már elfogyott a kiválasztott abroncs, akkor érdemes a gumiszakértőket felhívni, hiszen ők minden bizonnyal tudnak olyan abroncsot ajánlani, ami megfelelhet az elképzeléseknek.

 

A webáruházban online leadhatjuk rendelésünket és ugyanitt a személygépjárművekre is megvásárolhatjuk az abroncsokat. Lassan közeledik a téli abroncsok felszerelésének ideje, így a személyautók abroncsait sem árt leellenőrizni, vagy ellenőriztetni. Az egyes abroncstípusok vásárlása előtt tekintsük át az ADAC teszteket, hiszen azok nagyon jó iránymutatást adnak a vásárláshoz. Ezt a tesztet minden évben elvégzik a gumiabroncsokon és sok esetben meglepő fordulatokkal is számolhatunk. Az ADAC teszt teljesen megbízható, így bátran hagyatkozzunk rá. Ha már most tudjuk, hogy télire le fogjuk cserélni az abroncsokat, akkor előre egyeztessük le az időpontot a gumis szervízben, hiszen a tél egyre közeledik és mindenki sorban fog állni a gumicserék kapcsán. Nem érdemes ezt sem az utolsó pillanatra hagyni. A téli abroncs cseréket akkor ideális végrehajtani, amikor a nappali átlaghőmérséklet 7 Celsius fok alá csökken. Ez nem azt jelenti, hogy ha hajnalban 7 Celsius fok van, de napközben 10-15 Celsius fok, akkor azonnal rohannunk kell. Sokan pontosan itt esnek bele a legnagyobb tévedésbe. A nappali átlaghőmérséklet ne essen 7 Celsius fok alá, erre kell mindenkinek figyelnie.

Szólj hozzá!