Alapítson céget megbízható tanácsadók segítségével

Érdemes szakértők segítségét kérni, ha épp cégalapítás előtt állunk, hiszen számos kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat, ha nem fejjel megyünk a falnak, hanem segítséggel, céltudatosan ugorjuk meg a legelső akadályokat.

A Logosz Cégcsoport ügyvédekkel és könyvelőkkel dolgozik együtt, akik arra helyezik a hangsúlyt, hogy a létrehozandó cég valóban az Ön által megálmodott tervek alapján tudjon létrejönni. A cégalapítás alkalmával felmerülhetnek olyan problémák, mint például a székhely kérdése. A székhely szolgáltatás megoldást biztosíthat a székhely problematikájára, azaz arra, hogy hova jelentsük be a cég hivatalos levelezési címét.

A cégalapítás és a székhely szolgáltatás összeforr, mert a cégalapítás egyik előfeltétele a székhely bejelentése. A székhelyen fog zajlani a cég hivatalos levelezése, erre a címre érkeznek a postai küldemények, és itt is kell majd őket kezelni. A cégalapítás alapcsomag része a székhelyszolgáltatás is, így azt követően, hogy kiválasztottunk a cég nevét, a cégformát, az adózási formát, kijelöljük a székhelyet is, mely ha a szolgáltatásunkat válassza, akkor az egyik irodánkban lesz. A székhelyen munkatársaink intézik az ön cégének papírügyeit, és tárolják az iratokat, majd alkalom adtán bemutatják azokat a NAV embereinek.

Vélemény, hozzászólás?