X-Faktor: Keresztes Ildikó kiszáll

Nem vállalja tovább az X-Faktor mentorálását Keresztes Ildikó – írja a Blikk. A lap értesülései szerint az énekesnőt még nem keresték meg a feladattal újra, de hozzá közeli személyektől származó információink szerint felesleges is lenne megkeresni, mert nem vállalná újra.

Állítólag Keresztes Ildikó szeretne visszatérni az igazi hivatásába. Az információt nem  cáfolta meg Keresztes Ildikó sem, mint mondta: 25 éve van színpadon, és szeretné újra a figyelmét a hivatására koncentrálni. Három mentori éve ugyanakkor nagyon szép volt, egy egészen új szerep, de itt az ideje, hogy ennek pontot tegyen a végére – erősítette meg röviden a hírt Keresztes.

Nem csodálkozhatunk ezen, hiszen énekesnőként és színésznőként is komoly sikerekkel büszkélkedhet, és mivel erre hosszú évekig nem volt lehetősége hivatásának élnie. A műsor, a felkészülés, az ifjú tehetségek gondozása rengeteg időt és energiát emésztett fel – olvasható a cikkben.

Keresztes Ildikó jelentkezett az Eurovíziós Dalfesztiválra, amelyen a Nem akarok többé játszani című dalával a legjobb nyolc közé jutott. Emellett a József Attila Színházban is túl van az első bemutatóján, de már próbálja az Anconai szerelmesek című darabot Huszti Péter rendezésében.

Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív felelős szerkesztője azt mondta: megérti Keresztes Ildikó döntését, akárcsak a szintén távozó Malek Miklósét. Azt viszont még nem tudta megmondani, ki kerül majd a most már biztosan kieső két mentor helyére.

Vélemény, hozzászólás?