Mit igyunk egészségünkre?

Az egészséges táplálkozásra egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetnie a mai kor emberének, ha a rohanó világban, a megnövekedett stressztényezők ellenére mégis meg akarja őrizni az egészségét. A táplálkozáshoz hozzá tartozik a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel is.

A gyümölcsleveket, mint egészséges italokat senkinek nem kell bemutatni, így azokra most nem térnénk ki. Egyre népszerűbbek azonban a diétás és sportitalok, amelyek egyesítik a gyümölcslevekben lévő vitaminok előnyeit más egészséges összetevőkkel. A Power Fruit italok például kalóriaszegények, aszpartám-mentesek és emellett különleges ízviláguknak köszönhetően még finomak is. Nagy előnyük az ilyen jellegű frissítőknek, hogy nem hizlalnak, segítenek a vitaminszükséglet betöltésében, így a kulináris élvezet mellett az egészségünkre is figyelmet fordítunk egyben.

Az egészséges táplálkozás és folyadékbevitel ugyan nem helyettesítheti a sportot, de megfelelően kiegészíti azt, hogy az egészségünket idős korunkig is meg tudjuk őrizni.

Vélemény, hozzászólás?