2013 szilveszterkor is sláger volt a hidegtál

A hosszú szilveszteri éjszakára minden party szervezőjének az egyik fő gondja, hogy mivel kínálja meg a vendégeket. Ilyenkor előkerülnek a party szendvicsek, a töltött káposzta, salátafélék, sütemények, de mindközül évről-évre a hidegtál az, amely viszi a prímet.

A most elmúlt szilveszter sem volt más, mint a többi. A vendégségekben újra a hidegtál volt a nyerő. Ezt támasztják alá többek között az internetes keresési statisztikák, amelyek alapján december közepe, vége felé a különböző party-ételek közül a hidegtálakra való keresés volt a leggyakoribb.

A különböző hidegtál-receptekkel foglalkozó portálok látogatottságának a növekedése mellett a hidegtál házhozszállítás is nagy népszerűségnek örvendett. A házhozszállítás előnye, hogy nem kell a szervezési feladatok mellett még a vacsorakészítéssel is bíbelődni és ez komoly pozitív hatással lehet a háziasszonynak a szilveszteri ébrenmaradási faktorára (ráadásul kevesebb kávét is fog fogyasztani, ami ugye komoly megtakarítást jelenthet).

A második helyet nyerte a szilveszteri ételek népszerűségében a party szendvicsek, amelyek egyszerű, otthon is gyorsan elkészíthető változatai mellett a házhoz szállított szendvicsek is taroltak.

A hidegtál házhoz-szállítással foglalkozó cégek a nagy hajtás után most kifújhatják magukat és készülhetnek a következő nagy szezonra, a szallagavatókra és a ballagási bulikra.

Szólj hozzá!